(0511) 52 18 04 info@elverdinkhoveniers.nl

In Eastemar heeft Elverdink een tuin genoveerd. Wensen en behoeften zijn besproken en een prachtig ontwerp is tot stand gekomen. De klant zocht een hovenier in Friesland en zijn bij Elverdink Hoveniers uitgekomen met een prachtig resultaat.

Zitbank van U elementen

Tijdens de tuinaanleg in Eastemar is een zitbank gemaakt van U-elementen. Betonnen U-elementen zijn multifunctioneel om te gebruiken in een tuin. Ze kunnen eenvoudig worden gebruikt als borderrand. Met deze borderranden komt de beplanting nog meer tot hun recht en de tuin krijgt een geheel nieuw uiterlijk. U kunt de elementen ook zeer functioneel gebruiken voor houtopslag en creatieve bouwwerken in uw tuin.

Robuuste pergola’s

Tijdens de tuinaanleg in Eastemar is een zitbank gemaakt van U-elementen. Betonnen U-elementen zijn multifunctioneel om te gebruiken in een tuin. Ze kunnen eenvoudig worden gebruikt als borderrand. Met deze borderranden komt de beplanting nog meer tot hun recht en de tuin krijgt een geheel nieuw uiterlijk. U kunt de elementen ook zeer functioneel gebruiken voor houtopslag en creatieve bouwwerken in uw tuin.

Onderhoudsvriendelijke borders

Voor de borders is gekozen om het zo onderhoudsvriendelijk mogelijk te maken. Extra beplanting per vierkante meter om de border goed op te vullen met planten en bloemen. Bodembedekkers met daartussen beplanting wat circa 40 cm boven de grond bloeit en mooie kleureffecten geeft aan de tuin. De dichte beplanting zorgt ervoor dat onkruid geen kans krijgt om te groeien.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe tuin? 

Een mooie aangelegde tuin begint met een goed ontwerp! Nadat er een tuinontwerp gemaakt is, kunt u de tuinaanleg overlaten aan Elverdink Hoveniers. Tijdens het aanleggen van uw tuin komt kwaliteit op de eerste plaats. Het ontwerp wordt tot in detail omgezet in een prachtige tuin. Met onze machines en ervaring klaren wij die klus wellicht in een fractie van de tijd die u daar zelf voor nodig had. En dan kan het echte werk beginnen: de tuinaanleg

Elverdink Hoveniers helpt graag mee aan uw tuinplezier!
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken: 0511-521804