(0511) 52 18 04 info@elverdinkhoveniers.nl

In Drachten heeft Elverdink Hoveniers een exclusieve moderne strakke tuin aangelegd. Een tuin met veel verschillende elementen en materialen. Het lijnenspel in deze strakke tuin speelt een belangrijke rol. De rechte lijnen worden gebruikt om duidelijke afscheidingen te creëren tussen de elementen in de tuin.

Verhoogde borders

In deze tuin zijn verschillende verhoogde borders aangelegd. Dit zorgt voor diepte en hoogte in de tuin en geeft door de strakke lijnen een moderne uitstraling. De muren van de borders zijn grijs gestukt en afgewerkt met een afdekrand van oudhollandse.. De beplanting in deze borders zijn zorgvuldig uitgekozen waardoor er zeer weinig onderhoud aan te pas komt.

Tuinmuren

Tuinmuren zijn hot. Een tuinmuur is een zeer unieke tuinafscheiding of tuinelement midden in de tuin. Onderhoudsvriendelijk en je kunt er van alles ophangen. Tuinverlichting in combinatie met tuinmuren geven een geweldig effect in het donker. De tuinmuren in deze tuin zijn gebouwd welke grijs gestukt.

Zitvlonder

Achter in de tuin is een ruime terrasvlonder gemaakt van Lariks Douglas hout. Een plek om zomers lekker te genieten. De zitvlonder hangt als het ware gedeeltelijk boven een brede sloot waardoor de familie het gevoel ‘aan het water’ krijgt midden in het dorp Drachten. Rondom de vlonder staan verhoogde bloembakken met prachtig bloeiende planten en bloemen.

Hoogte verschillen in de tuin

De tuin achter loopt naar beneden waardoor hoogteverschil ontstaat. Deze verschillen zijn opgevangen door trappen in de bestrating en de vlonder. Deze hoogteverschillen leveren een uniek tuinbeeld op. Het geeft de tuin exclusiviteit en geeft een bijzonder karakter.

Vijver

In vijver in de tuin is gestukt, net zoals bij de tuinmuren en verhoogde borders. Deze vijver staat centraal in de tuin. Vanaf het terras kan de familie genieten van het stromende water en de zwemmende vissen. De vijver geeft een levendig en natuurlijk karakter aan deze tuin in Drachten.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe tuin? 

Een mooie aangelegde tuin begint met een goed ontwerp! Nadat er een tuinontwerp gemaakt is, kunt u de tuinaanleg overlaten aan Elverdink Hoveniers. Tijdens het aanleggen van uw tuin komt kwaliteit op de eerste plaats. Het ontwerp wordt tot in detail omgezet in een prachtige tuin. Met onze machines en ervaring klaren wij die klus wellicht in een fractie van de tijd die u daar zelf voor nodig had. En dan kan het echte werk beginnen: de tuinaanleg

Elverdink Hoveniers helpt graag mee aan uw tuinplezier!
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken: 0511-521804