(0511) 52 18 04 info@elverdinkhoveniers.nl

Tuinaanleg Leeuwarden

Deze tuin heeft strakke lijnen en er is veel ruimte geboden voor grote robuuste houten vlonder. Deze vlonder geldt als een zitvlonder maar net zo goed als een terras. Geen tegels dus, maar een sfeervolle vlonder gemaakt van Lariks Douglas hout. De robuuste vlonder is de blikvanger van de tuin en tevens ook het meest functionele en gewenste element in de tuin. Aan de achterzijde en zijkant is een verhoogde border gemaakt van Wallblock split stapelelementen in de kleur antraciet. Op de stapelelementen is een afdekplaat gemonteerd waardoor de verhoogde border strak en mooi afgewerkt is. In de verhoogde border zijn veel verschillende soorten vaste planten ingeplant. Daarnaast zijn er twee prunus bomen en twee bijzondere steeneiken aangeplant. De vaste planten geven de tuin body en kleur en de bomen zorgen voor groen, leven, hoogte en diepte in de tuin.

 

Aan de voorzijde van de vlonder is grijs Ardenner split als halfverharding aangelegd. Onder de halfverharding zijn Nida gravel platen aangelegd die zorgen voor stabiliteit en door de Nida gravel platen gaat onkruid niet door het grind groeien. Vanuit huis kan de klant de vlonder bereiken door luxe staptegels die in lijn met de deur naar de vlonder lopen.